CONVOCATÒRIA DIÀSPORA
Dia:24 de gener de 2015, a partir de les 10 del matí
Lloc:Drapaires d’Emaús de Sabadell
Carrer del Migdia, 52, Sabadell
Telf. 93 727 27 16


Hola, Diàspores! Una vegada més us convoquem a una trobada de Diàspora; en la de desembre no vam arribar a esgotar tota l’agenda prevista, tot i que els diferents testimonis i intervencions que van omplir el temps ensvaren resultar molt valuoses per l’enriquiment de tots i totes (elbisbe, els companys de Guatemala, el noi africà...). Per aquest motiu us invitem a la trobada del proper dissabte24 a reprendre en el text -que de nou us adjuntem- de les paraules delpapa Francesc als Moviments Populars a Roma el novembre passat. Us invitem a llegir el text per compartir-lo, i així parlar de lesnostres vivències i de la fe, sobre els moviments socials queconeixem, que hi participem o be que ens agradaria conèixer de mésa prop. També podríem compartir com vivim la solidaritat (tal com la entén el papaFrancesc en la seva intervenció als Moviments Populars) "en esta cultura actual del descarte", de "los sobrantes",en esta "tercera guerra mundial en cuotas", en esta culturadel encuentro (como el de uds. -diu-) "tan distinta a laxenofobia, la discriminación y la intolerancia que tantas vecesvemos", en "la necesidad urgente de revitalizar nuestras democracias tantas veces secuestradas por innumerables factores".

  • com sempre tenint també en compte -tal com hem viscut en anteriors trobades-els fets més recents més a prop, a casa nostra, a Europa i en elmón, que ens empenyen a ser testimonis i homes i dones profetes dela construcció del Projecte de Déu.
  • També donarem notícies recens de la situació de Guatemala
  • Aprofitarem que ens trobem junts per proposar una visita a l’antic “Camp de laBota” tal com ens va oferir Josep Maria Monferrer, amic deDiàspora i autor del llibre “El Camp de la Bota, un espai i unahistòria”.

 

Ens agradaria comptar amb la vostra assistència i amb la dels nostresamics i companys que fa temps que no veiem, també amb els queparticipen en experiències que poden ser enriquidores pelsaltres,...

Us demanem una vegada més que sigueu puntuals, o al menys que noarribeu amb massa retard.

José Naranjo

Image Movimientos Populares.10.14