Bon dia:

Per la propera trobada del grup de la Diàspora us volem proposar una visita a dos projectes que duen a terme dues famílies que són membres de la Diàspora, l’un a Cervera i l’altre a Granyena, a pocs quilòmetres de Cervera.

 

A Cervera ens acolliran la Belén Bjurschik i el Ramon Malgosa i visitarem la Fundació Casa Dalmases dedicat a la fabricació de cervesa artesana, en el marc de lagricultura social en el marc del desenvolupament local i l’ocupació per a col·lectius amb risc de d’exclusió; podeu consultar a:

 

Fundació Casa Dalmases

http://casadalmases.org/

Twitter: @CasaDalmases

Facebook: Fundació Casa Dalmases

 

A Granyena i més concretament a l’ermita de Santa Maria del Camí visitarem a la Conchi Plaza, al seu marit Miquel i els seus dos fills petits, que duen a terme un projecte de convivència per a persones sense recursos en el marc del desenvolupament rural, entroncat amb els Drapaires d’Emaús de Sabadell; i hem previst de fer la parada del dinar amb ells.

 

Ens agradaria que ens acompanyéssiu i cal que ens ho féssiu saber, ja que el viatge el farem amb cotxes particulars i ens hauríem d’organitzar: tothom que hi vulgui anar ens ha de dir si necessita un lloc en un cotxe o be si disposa de seients buits en el seu cotxe. També hem de veure com organitzem el dinar; s’admeten suggeriments.Ma. Rosa Elias